• ТРЕНДОВІ ОСіННі ЕКО-ОБРАЗИ ВІД БРЕНДУ SPRINGFIELD
  • ТРЕНДОВІ ОСіННі ЕКО-ОБРАЗИ ВІД БРЕНДУ SPRINGFIELD
  • ТРЕНДОВІ ОСіННі ЕКО-ОБРАЗИ ВІД БРЕНДУ SPRINGFIELD

ТРЕНДОВІ ОСіННі ЕКО-ОБРАЗИ ВІД БРЕНДУ SPRINGFIELD

Останній місяць осені вже вступив в свої права і це значить, що потрібно внести в свій гардероб якомога більше фарб, щоб не зливатися з оточуючими і виділятися з натовпу. У цьому нам допоможе бренд SPRINGFIELD в компанії з українськими блогерами і ведучими.

Нова колекція повсякденного одягу іспанського бренду SPRINGFIELD особлива тим, що вона повністю екологічна. Новий проект R [ECO] NSIDER  турбується про майбутнє шляхом екологічно безпечного розвитку. Перш за все, для виготовлення одягу використовуються матеріали вищої категорії, а також органічного походження із застосуванням найсучасніших технологій. Сировина для виготовлення бавовни вирощується без використання синтетичних пестицидів.

Озонові і лазерні технології, за допомогою яких виготовляються всі речі, економлять водні ресурси та електроенергію, що дозволяє зробити весь процес більш екологічним. Ключовим в обробці джинсової тканини є момент штучного старіння матеріалу без використання води, щоб економити цінний ресурс. Крім того, такі технології не тільки дбають про здоров'я нашої планети і допомагають зробити її менш забрудненої, вони ще й продовжують термін використання речей. А це, в свою чергу, робить споживання більш усвідомленим.

Завдяки прекрасній ініціативи бренду SPRINGFIELD вже було збережено близько 15 мільйонів літрів води. Вибираючи одяг з колекції R [ECO] NSIDER, ви робите великий подарунок навколишньому середовищу і виступаєте за підтримку природи.

Деталі: https://marieclaire.ua/fashion/trendovye-osennie-eko-obrazy-ot-brenda-springfield/

Назад
Нам важлива ваша думка!